Center Parcs NieuwsHogenboom VakantieparkenLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenSunparks in het NieuwsOverige parken en ketens in Nederland
Website Hogenboom VakantieparkenLast Minutes Hogenboom VakantieparkenBrochure aanvargen van Hogenboom Vakantieparken
   

 
 

vrijdag 12 maart 2010

This blog has moved


This blog is now located at http://hogenboom.vakantieparken-bungalowparken.nl/.
You will be automatically redirected in 30 seconds, or you may click here.

For feed subscribers, please update your feed subscriptions to
http://hogenboom.vakantieparken-bungalowparken.nl/feeds/posts/default.


zondag 28 februari 2010

Russische korfbalselectie brengt bezoek aan SCO

Een Russische korfbalselectie was de afgelopen weken op trainingsstage in Nederland. Onderdeel van die trainingsweken was een bezoek aan korfbalvereniging SCO in Oldeholtpade. De Russische ploeg verbleef in bungalowpark Het Bosmeer in Noordwolde om zich klaar te maken voor het EuroTop-4 Korfball toernooi in Eindhoven.

Bron en hele artikel: Stellingwerf.nl

Labels:


vrijdag 29 januari 2010

Komst vakantiewoningen Eysinga State onder vuur

De komst van 65 nieuwe recreatiewoningen en achttien groepsaccommodaties op het Landgoed Eysinga State in Sint Nicolaasga wordt ernstig bekritiseerd. Tijdens een raadscommissie in Skarsterlân gisteravond bleek dat vooral de eigenaren die nu al een vakantiewoning hebben op het landgoed moeite hebben met de nieuwbouwplannen.

Bron en hele artikel: Nieuws.nl

Labels:


donderdag 28 januari 2010

Medewerking aan grote bungalow op Old Heino

De gemeente Raalte gaat medewerking verlenen aan de herziening van het bestemmingsplan op Landgoed Old Heino. Stichting Poldermaat diende een verzoek in bij de gemeente om op het Heinose bungalowpark een grote 12-persoons bungalow te mogen bouwen van zo'n 750 kubieke meter gericht op gehandicapten.

Bron en hele artikel: De Stentor

Labels: ,


dinsdag 12 januari 2010

Commercial 2010

Labels:


woensdag 16 december 2009

Golfpark met hotel en huisjes

Zestig hoogwaardige recreatiewoningen te exploiteren door Hoogeboom Vakantieparken, dat deze maand werd overgenomen door Roompot Vakanties. En een wellnesshotel met twintig kamers waarvoor zich twee investeerders hebben gemeld. Golfbaan Regthuys in Winkel hoopt ze eind 2011 te hebben gerealiseerd.

Bron en hele artikel: Stichting de Niedorper

Labels:


woensdag 9 december 2009

Roompot neemt Hogenboom over

Roompot Vakanties uit het Zeeuwse Kamperland neemt verhuurbemiddelaar Hogenboom Vakantieparken over. Dat heeft Roompot dinsdag bekendgemaakt.

Met de overname breidt Roompot het aanbod van vakantieparken uit met meer dan zestig in onder meer Nederland, Duitsland en Frankrijk. Hogenboom blijft onder eigen naam opereren vanuit zijn hoofdkantoor in Uithoorn.

Volgens Roompot, met in totaal 33 eigen vakantieparken en meer dan zeventig parken in verhuurbemiddeling, past de acquisitie in de groeistrategie van de onderneming. Roompot voorziet dat de omzet volgend jaar, mede door de deal met Hogenboom, met ruim euro 40 mln stijgt en door de 240 miljoen schiet.

Bron en hele artikel: financieel dagblad

Labels:


donderdag 12 november 2009

Roompot wil Hogenboom Vakantieparken overnemen

Een grote overname in de bungalowparkmarkt is aanstaande. De nummer drie van Nederland, Roompot, is in gesprek met Hogenboom Vakantieparken om de laatstgenoemde over te nemen.


Dat meldt Het Financieele Dagblad. De zakenkrant meldt dat de overnamegesprekken naar verwachting binnen enkele weken zijn afgerond.

Na de overname schiet Roompot door de 200 miljoen euro omzetgrens. Daarmee is het nog steviger nummer drie van Nederland, achter CenterParcs en Landal GreenParks.

Bron en hele artikel: Misset Horeca

Labels:


donderdag 29 oktober 2009

Reddingsplan voor zwembad De Lubert

De kans is groot dat Groesbeekse zwemliefhebbers zeker nog tien jaar in eigen dorp een duik kunnen nemen. De Groesbeekse recreatie-onderneming Resort De Zevenheuvelen is in principe bereid om de exploitatie van het gemeentelijk bad voorlopig voort te zetten. De gemeente had al eerder besloten om de mogelijkheden te onderzoeken om een nieuw Lubertbad te bouwen in samenwerking met het resort. Dat plan is echter op losse schroeven komen te staan vanwege de penibele financiële situatie van de gemeente.

Bron en hele artikel: De gelderlander

Labels:


donderdag 15 oktober 2009

Zorggezinnen genieten op Vakantiepark Landgoed Old Heino

Zo'n 23 gezinnen met een zorgvraag beleefden de afgelopen dagen (2 t/m 5 oktober) een bijzonder en onbezorgd lang weekend op Landgoed Old Heino, in en rond de aangepaste bungalows van Care Holidays Heino. Tijdens dit feestelijke weekend werd de gezinnen een compleet en gevarieerd programma aangeboden. Er was gedacht aan plezier voor jong en oud, met en zonder beperking, eten, drinken en vooral samen genieten. De gezinnen werden ontvangen in een luxe ingerichte bungalow, met een gevulde koelkast, opgemaakte bedden en een tas vol cadeautjes. Katholieke basisschool De Dolfijn uit Heino had voor alle gezinnen een vrolijke welkomstversiering gemaakt.

Bron en hele artikel: NuHeino

Labels:


 


. . .Hyves

De parken op Google Maps

Akties van Bungalowparken

Vorige berichten

Archieven

Powered by Blogger
 

Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap