Natuurlijk bij Landal GreenParks
Center Parcs NieuwsHogenboom VakantieparkenLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenSunparks in het NieuwsOverige parken en ketens in Nederland
Website Landal GreenParksLast Minutes van Landal GreenParksThema's, akties Brochure aanvragen van Landal GreenParksLandal Ski Life
   

 

zaterdag 13 maart 2010

This blog has moved


This blog is now located at http://landal.vakantieparken-bungalowparken.nl/.
You will be automatically redirected in 30 seconds, or you may click here.

For feed subscribers, please update your feed subscriptions to
http://landal.vakantieparken-bungalowparken.nl/feeds/posts/default.


AD arrangement (ADN08L)

www.landal.nl/AD

Het AD arrangement bij Landal GreenParks! Inclusief:

 • Verblijf in een standaard bungalow
 • Fles wijn en welkomstpresentje in de bungalow
 • Bedlinnen en opgemaakte bedden bij aankomst
 • Keuken- en handdoekenpakket
 • Toeristenbelasting en reserveringskosten
www.landal.nl/AD

Labels: , , , , , ,


woensdag 10 maart 2010

Vijfde Thuiswinkelnominatie

Na vier jaar achtereen de Thuiswinkel Award voor de beste webwinkel in de categorie Reizen en Vrije Tijd in de wacht te hebben gesleept, is Landal GreenParks nu ook voor de vijfde keer genomineerd voor deze prestigieuze publieksprijs.
De andere genomineerden in deze categorie zijn Sunweb en Corendon.

Consumenten kiezen
Consumenten kozen de afgelopen weken hun favoriete webwinkel(s) door deze te beoordelen aan de hand van een vragenlijst, op basis van criteria als: prijs/kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, assortiment, overzichtelijkheid, aanbiedingen, lage prijzen, bereikbaarheid, levering, betalingsgemak, garantie en service, veiligheid en betrouwbaarheid. Tot 24 maart a.s. kunnen bezoekers van webwinkels hun definitieve stem uitbrengen op genomineerde webwinkels in 17 categorieën.

Spannend
“We zijn bijzonder trots dat we de enige bungaloworganisatie zijn binnen de genomineerden.

Bron en hele artikel: Tourpress


dinsdag 9 maart 2010

Het Kinderen-arrangement

www.landal.nl/KIN15L: Het Kinderen-arrangement is inclusief:
 • Verblijf in een comfortabele bungalow
 • 2x zwemluier
 • Cadeautje voor de baby
 • Box in de bungalow (exclusief boxkleed)
 • Bedlinnen en opgemaakte bedden bij aankomst
 • Flesje wijn en welkomstpresentje in de bungalow
 • Keuken- en handdoekenpakket
 • Toeristenbelasting en reserveringskosten

Labels: , , , , , ,


maandag 8 maart 2010

Bouw luxe vakantiepark bij Winterberg

Toeristische impuls en upgrading voor Sauerland

Landal GreenParks en Van Wijnen Recreatiebouw hebben vandaag het startschot gegeven voor de bouw van het achtste vakantiepark in Duitsland. Het nieuwe park Landal Winterberg vormt een mooie uitbreiding voor Landal GreenParks op één van de meest populaire bestemmingen in Duitsland. Medio december 2010 worden de eerste gasten verwacht op Landal Winterberg.

Groot park
Landal Winterberg krijgt de beschikking over 200 royale villa’s, variërend van 4-, 6-, 8-, 12- en 16-persoons types in een uitgesproken stijl, passend in het Sauerland. De meeste types kennen naast de standaard ook een luxe uitvoering met o.a. een sauna en zonnebank. De inrichting van de accommodaties voldoet aan de huidige kwaliteitseisen en is bijzonder comfortabel. In het park komen horecavoorzieningen, een overdekt zwembad, kinderspeelruimte, winkel en wasserette.

Bron ene hele artikel: Tourpress

Labels:


zondag 7 maart 2010

Nominaties zoekmachinemarketingprijs bekend

Interneteffect, Traffic4U en Jeroen.com zijn genomineerd voor de Speld met respectievelijk de klanten Agis, HolidayCars en Landal GreenParks.

Volgens de juryleden is het Interneteffect bij Agis gelukt om de interne organisatie mee te krijgen in de overgang van push naar pull marketing. Traffic4U kreeg een pluim van de jury voor de ingezette search-managementvaardigheden bij Holidaycars, De organisatie kon haar intern opgezette search activiteiten niet meer managen. Jeroen.com werd geprezen om zijn heldere visie die voor Landal Greenparks werd neergezet. Volgens de jury getuigt de inzet van het attributiemodel van begrip van wat er in realiteit online gebeurt. Het toont veel duidelijker aan waar de search campagne daadwerkelijk iets bijdraagt.

Bron en hele artikel: Emerce

Labels:


zaterdag 6 maart 2010

Unieke samenwerking Nationaal Fonds Kinderhulp

Vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld niet voor de duizenden kinderen die te maken krijgen met jeugdzorg: zij hebben vaak simpelweg niet de kans om op vakantie te gaan. Daarom hebben Nationaal Fonds Kinderhulp en Landal GreenParks de handen ineengeslagen om ook die kinderen een vakantie te gunnen. "Wij kunnen zorgen voor een beetje extra geluk".

Er zijn in ons land duizenden kinderen die opgroeien in pleeggezinnen en jeugdzorginstellingen. Een nog grotere groep wordt thuis begeleid door jeugdzorg. Naast de problemen waarvoor ze behandeld worden, krijgen deze kinderen vaak thuis nog veel meer voor hun kiezen. Financiële problemen horen hier meestal ook bij. Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al vijftig jaar in voor deze kinderen.

"Voor veel kinderen die met jeugdzorg te maken krijgen, is gewoon te weinig budget voor een vakantie. Instellingen en pleeggezinnen kunnen hiervoor gelukkig al vijftig jaar een beroep doen op Kinderhulp. Dankzij deze samenwerking kan nu ook een groot aantal gezinnen die thuis door jeugdzorg worden begeleid en geen geld hebben voor vakantie, een weekend of een midweek zorgeloos genieten. Daar zijn we enorm blij mee", aldus Jan Wezendonk, directeur van het Nationaal Fonds.

Bron en hele artikel: ANP

Labels:


vrijdag 5 maart 2010

Gratis naar Land van Jan Klaassen

Als gast van Landal Stroombroek heeft u nu gratis toegang tot Het Land van Jan Klaassen spetterende speelpark! Haal uw gratis kaarten af bij de receptie en geniet samen met uw kinderen van een heerlijk dagje uit. U heeft tijdens uw verblijf onbeperkt gratis toegang, dus als één dag niet genoeg is, dan gaat u toch morgen nog een keer?

Het land van Jan Klaassen
Direct naast Landal Stroombroek ligt het pretpark Land van Jan Klaassen. Hier vindt u 30.000 m² buitenspeeltuin, een grote binnenspeeltuin én het grootste poppentheater van Nederland.

Labels:


dinsdag 2 maart 2010

Nieuw: 24-persoonsbungalow!

Vanaf medio 2010 beschikt Landal Hoog Vaals in Limburg over een aantal nieuwe, luxueuze grote bungalows. Deze 8-, 10-, 12- en 24-persoonsbungalows zijn allemaal prachtig gelegen en lenen zich prima voor een weekend-, midweek- of weekverblijf van groepen. Breng bijvoorbeeld een gezelliig familieweekend door in een luxe 24-persoonsbungalow op Landal Hoog Vaals!

Labels:


maandag 1 maart 2010

Nieuw: Landal Orveltermarke in Drenthe

Landal GreenParks opent vanaf 26 maart de poorten van Landal Orveltermarke. Het fonkelnieuwe park ligt in Midden-Drenthe, vlakbij het unieke monumentendorp Orvelte. De riante vrijstaande woningen bieden u alle comfort en luxe voor een aangenaam verblijf te midden van bossen, heidevelden en zandverstuivingen.

Ligging en faciliteiten

Midden-Drenthe is de perfecte locatie voor iedereen die er even tussenuit wil om te genieten van een rustige en natuurrijke omgeving. Maar ook op het park is er genoeg te doen. Het sfeervolle parkcentrum biedt u een overdekt zwembad, een smaakvol á-la-carte restaurant, een supermarkt en voor de kinderen is er een spannende indoorspeeltuin. Zodra het weer het toelaat, kunt u uw golfvaardigheden testen op de 18 holes pitch & puttbaan direct naast het park.

Labels: ,


 . .Hyves

 

Onderwerpen

acties, activiteiten, Aelderholt , awards, Beach Resort, Businessline, camping, Center Parcs, concurrenten, Esonstad, Gebeurtenissen, goede doelen, Hogenboom, keurmerk, korting, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, Lekker weg, MVO, omzet, onderzoek, Ontwikkeling parken,) Ooghduyne, oostenrijk, Rabbit Hill , Reclame , Roekenbosch, Roompot, Sponsoring, Stroombroek, Sunparks, Suyderoog, vakantie, Vennebos, Voel je dichter bij de natuur, Walensee, Zwitserland,

Akties van Bungalowparken

Vorige berichten

Archieven

Powered by Blogger
 

Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap