Center Parcs NieuwsHogenboom VakantieparkenLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenSunparks in het NieuwsOverige parken en ketens in Nederland
Parken en Ketens in Nederland
   

 

 

 
 

vrijdag 12 maart 2010

This blog has moved


This blog is now located at http://nederland.vakantieparken-bungalowparken.nl/.
You will be automatically redirected in 30 seconds, or you may click here.

For feed subscribers, please update your feed subscriptions to
http://nederland.vakantieparken-bungalowparken.nl/feeds/posts/default.


vrijdag 19 februari 2010

PonyparkCity op 26 maart weer open

Hoewel er in het hele land nog sneeuw ligt, denken mensen alweer aan de meivakantie. PonyparkCity in Collendoorn is voor deze vakantie een populaire bestemming is. Toch kan je al veel eerder in het ponypark terecht, want vanaf 26 maart 2010 is PonyparkCity weer open.

Bron en hele artikel: Collendoorn..

Labels:


donderdag 18 februari 2010

Exclusieve Duinrell aanbieding voor Wij Jonge Ouders lezers

30% voorjaarskorting op een Duingalow

www.duinrell.nl/vakantiepark/aanbieding/wij/

Boek nu een leuke familievakantie in een van de speciale Wij Jonge Ouders perioden en profiteer van 30% vakantiekorting. Vakantie op Duinrell is genieten van het prachtige bos- en duingebied en natuurlijk krijgt u in de hele dag onbeperkt toegang tot het Tikibad. Wat is er heerlijker om na een stevige boswandeling in uw Duingalow na te genieten met een beker dampende warme chocolademelk?

Labels: ,


woensdag 17 februari 2010

Wij Jonge Ouders Vakantiepark Aquadelta aanbieding

www.aquadelta.nl/wijonline/

Er even helemaal tussenuit, dat heeft u als jonge ouder nu wel verdient en u als Wij Jonge Ouders lezer profiteert van hoge kortingen! U verblijft in een van de luxe Buitenhuizen of vakantiewoingen op begane grond of etage. Ontdek de vele faciliteiten van VakantiePark Aquadelta, waaronder een overdekt zwembad, kinderspeelparadijs, diverse restaurants, een supermarkt en bowling-, squash-, tennis-, en midgetgolfbanen. VakantiePark Aquadelta, voor de meest complete vakantie van Zeeland, 4 seizoenen lang!

Labels: ,


zondag 7 februari 2010

Aantal zomervakantieplannen blijft achter bij vorig jaar

Zo’n 71% van de Nederlanders wil komende zomer beslist of waarschijnlijk op vakantie. 16% twijfelt nog en 13% geeft aan beslist of waarschijnlijk niet te gaan. Het aantal Nederlanders met zomervakantieplannen blijft daarmee iets achter bij vorig jaar (-2%). Dit blijkt uit grootschalig onderzoek dat NBTC-NIPO Research heeft uitgevoerd naar de vakantieplannen van de Nederlandse bevolking.

Minder plannen voor buitenlandse vakantie
Belangstelling vakantie in eigen land groeit
Uitgesteld boekingsgedrag


Bron en hele artikel: Tourpress

Labels:


zaterdag 6 februari 2010

Libema introduceert speciale kids-bungalows in brabant

Veiligheid en kidsfun gecombineerd in nieuw accommodatietype

Rosmalen, woensdag 3 februari 2010 – Libéma Vakantieparken introduceert vanaf de meivakantie kids-jungalows op Vakantiepark Beekse Bergen en kids-bungalows op Vakantiepark Dierenbos. Hoewel alle accommodaties in het reeds bestaande aanbod geschikt zijn voor gezinsvakanties, is het nieuwe accommodatietype dusdanig veilig en ‘kidsproof’ ingericht, dat met name jonge gezinnen extra kunnen genieten van een korte of langere vakantie.

Bron: Perbericht Libema

Labels: , ,


vrijdag 5 februari 2010

Camping De Krim Texel: ANWB Eurotop camping

Houdt u niet alleen van kamperen maar ook van luxe en comfort? Dan is een ANWB Eurotopcamping een ideale vakantiebestemming. Dit zijn dé beste ANWB erkende campings van Europa, vanwege hun unieke ligging, het uitstekende sanitair, de vele extra’s en prima gastvrijheid.
In totaal zijn er 71 campings in Europa voorzien van de Eurotop erkenning, waarvan 19 in Nederland en slechts 1 op een Waddeneiland; Vakantiepark De Krim Texel!

Uitstekende beoordeling voor De Krim

De ANWB-campinginspectie classificeerd Vakantiepark De Krim met het cijfer 9,1.

Labels: ,


donderdag 28 januari 2010

70 euro korting Ponyparkcity

www.ponyparkcity.nl/nvm

  • Met het hele gezin overnachten in een gezellig 6-persoons vakantiehuisje met pony in PonyparkCity. De prijs bedraagt 248,- euro (normaal 318,- euro) per 6-pers. vakantiehuisje met TV.
  • Tijdens het verblijf de hele dag rijplezier in PonyparkCity met een 'eigen' Shetland pony.
  • Leuke kinderprogramma's, zwembad, ponyrijles, Fort Kids, Animal Farm, midgetgolf, gezellige familieavonden en nog veel meer!
  • Gratis naar Attractiepark Slagharen: genieten van ruim 40 geweldige attracties in het gezelligste attractiepark van Nederland, gelegen op slechts 5 km afstand van PonyparkCity.
  • Dat is een belevenis voor iedereen.
  • Type huisje: Arizona.
  • 70,- Euro korting! Reserveer snel!

Labels: ,


Reisbranche kan inspelen op tien megatrends

  • De belangrijkste megatrend heeft betrekking op de `X-factor`, waarmee wordt bedoeld dat reizigers unieke ervaringen wensen zodat ze thuiskeren met een `echt` verhaal.
  • Een andere trend is veiligheid. De dreiging van aanslagen, ziekten, natuurgeweld en criminaliteit lijkt eerder te stijgen dan dalen.
  • Marktsegmentatie wordt belangrijker. Klanten moeten worden bediend met gepersonaliseerde thema`s en service.

Bron en hele artikel: MD weekly

Labels:


woensdag 27 januari 2010

Voor toerist telt duurzaamheid niet mee

Nederlanders kiezen hun vakanties niet uit op duurzaamheid. In de reiswereld is groen ondernemen echter een serieuze zaak geworden. Directeur Frans Oostdam van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) noemt het een onontkoombare ontwikkeling.

Bronnen: Volkskrant en MD weekly

Labels:


 


. . .Hyves

De parken op Google Maps

Akties van Bungalowparken

Vorige berichten

Archieven

Powered by Blogger
 

Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap