Natuurlijk bij Landal GreenParks
Center Parcs NieuwsHogenboom VakantieparkenLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenSunparks in het NieuwsOverige parken en ketens in Nederland
Sunparks WebsiteLast Minute SunparksThema, Akties, KortingenBrochure aanvragen
   

 

 

zaterdag 13 maart 2010

This blog has moved


This blog is now located at http://sunparks.vakantieparken-bungalowparken.nl/.
You will be automatically redirected in 30 seconds, or you may click here.

For feed subscribers, please update your feed subscriptions to
http://sunparks.vakantieparken-bungalowparken.nl/feeds/posts/default.


woensdag 10 maart 2010

Nieuwe Training Center: juweeltje in Kempense Meren

In Kempense Meren wordt op dit ogenblik de laatste hand gelegd aan het nieuwe Center Parcs Training Center. Hier zullen de collega's van Sunparks en Center Parcs binnenkort hun kennis en vaardigheden kunnen vergroten in een ultiem inspirerende omgeving.
....
Jaarlijks zullen er in het Training Center vele tientallen verschillende kennis- en skillstrainingen worden gehouden. Daarnaast is het de bedoeling om het Training Center te gaan gebruiken voor externe seminars en om er hospitality trainingen te gaan verzorgen voor de externe markt. Recente voorbeelden hiervan zijn de trainingen voor de gemeente Valkenswaard en voor de zwembaden in Vlaanderen. Doordat het Training Center ook beschikt over een grote zaal met een podium kunnen er ook shows worden ingestudeerd. Bovendien maakt het hotel deel uit van het Training Center, dus slaapplaatsen genoeg...

Bron: Center Parcs

Labels:


dinsdag 9 maart 2010

48-uurs Uitverkoop bij Sunparks!

Zin in een ontspannende break in de groene natuur? Dan heeft Sunparks een uitzonderlijke actie voor u.
Tijdens onze 48-uurs uitverkoop boekt u een midweek voor €89 en een weekend voor €139, ongeacht het type villa en het aantal personen.
Deze actie loopt van woensdag 10 maart, 09.00 uur tot vrijdag 12 maart, 09.00 uur.
Boek dus snel één van de plaatsen op deze parken.

Labels:


donderdag 4 maart 2010

De Digitale Kadobon

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de Sunparks digitale cadeaubon iets voor u! De Sunparks digitale cadeaubon is het makkelijkste geschenk voor iedere gelegenheid zowel prive als zakelijk.

De voordelen op een rijtje:
  • Direct online te bestellen tot wel 9 bonnen tegelijk
  • Bepaal zelf de waarde van de cadeaubon.
  • De cadeaubon wordt direct naar het opgegeven e-mailadres verstuurd eventueel met een leuke boodschap.
  • Direct te gebruiken tijdens een boeking.
Bestel nu meteen de cadeaubon

Labels:


woensdag 3 maart 2010

Win 10 jaar lang vakantie bij Sunparks

Hoe deelnemen? Heel eenvoudig. Boek tussen 15 februari en 15 maart via de belgische site een Sunparks vakantie in 2010 en u maakt automatisch kans om te winnen. Eender welk aanbod u boekt, u maakt kans om de volgende 10 jaar uw familievakantie bij Sunparks door te brengen. 18 verschillende bestemmingen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk liggen klaar om door u ontdekt te worden.

Labels:


dinsdag 2 maart 2010

Rock am Ring bezoeken?

Van 4 t/m 6 juni 2010 vindt alweer de 25e editie van Rock am Ring plaats! Tijdens het grootste rockevenement van Duitsland vinden ruim 85.000 bezoekers uit binnen- en buitenland de weg richting de Nürburgring. Onder andere Kiss, Rammstein en Muse zullen een memorabel optreden verzorgen tijdens deze jubileumeditie!

Tijdens Rock am Ring kunt u tegen aantrekkelijke tarieven verblijven in Sunparks Eifel, gelegen op slechts 15 minuten rijden van de Nürburgring. Boek nu een luxe Villa in het weekend van 4 juni 2010, met kortingen tot wel 30%! U boekt deze midweek al vanaf €42,- p.p.!

Labels: ,


zondag 28 februari 2010

Verdachte van tientallen inbraken Sunparks geklist

De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van Levy L. (23) uit Balen. De man wordt verdacht van tientallen inbraken bij Sunparks Kempense Meren in Mol. Dieven vonden het voorbije jaar meermaals hun weg naar Sunparks in Mol-Rauw. In totaal zijn er meer dan honderd diefstallen gepleegd. Hoeveel inbraken hoofdverdachte Levy L. op zijn kerfstok heeft, wordt nog onderzocht.

Bron en hele artikel: Nieuwsblad

Labels: ,


 


. . .Hyves

De parken op Google Maps

Akties van Bungalowparken

Vorige berichten

Archieven

Powered by Blogger
 

Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap